dane i zdjęcia silnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rossi
    Classic
    • 2010
    • 38

dane i zdjęcia silnik

Zamieszczone przez keraj998
    Zamieszczone przez Andys
    Zamieszczone przez keraj998
    najważniejsze niech ktoś wspomni i tu odpukać że go oślepiłeś a póżniej będzie miał on przygodę to prokurator Ci nie odpuści
    kolego, Ty chyba za bardzo przejąłeś się tezą zawartą we własnej stopce :szeroki_usmiech , NMSP

Prawo Oczekiwań - negatywne oczekiwania rodzą negatywne wyniki
    a mi się wydawło,że dyskusja polega na przedstawianiu kontrargumentów (i taka była do tej pory), a nie na próbie dogłębnej analizy psychologicznej, którą popełniłeś domniemam nieświadomie :diabelski_usmiech
    Ja mialem w poprzedniej OII przerobki teraz mam seryjne i mam takie osobiste odczucie ze jednak teraz mniej oslepiam innych.
    Sa sytuacje w ktorych zadne samopoziomowanie nie pomorze bo ukrztaltowanie terenu jest takie a nie inne, ale jesli nawed oslepiam 50% mniej niz bez pozimowania to sa to rocznie tysiace ludzi.
    Przede wszystkim jesli sie juz montuje xenony to raz w roku sprawdzac ustawienie swiatel i tym malym pokretelkiem tak ciud je obmizyc, przynajmniej ja tak robilem
    Pozatym nie wiem co jest gorsze jeden gosc z xenonami bez samopoziomowania czy setki ludzi
    w samochodach ze zle ustawinymi swiatlami halogeonowymi :roll:
  • czyzyk64
    Elegance
    • 2008
    • 866

dane i zdjęcia silnik

Witam.
    Czy może ma ktoś jakieś zdjęcia i dokumentacje silnika 1,9 TDI 105 km bjb ???
    interesuje mnie jak on wygląda , najlepiej jakieś zdjęcia lub linki do stron.
    Z góry dziękuje.

Komentarz

Pracuję...